Beroende?

Angående mitt förra inlägg.
Började fundera lite på Sex and the city. Ni vet serien. Och filmerna. SATC.

Jo. Jag tror nämligen att jag utvecklat ett litet beroende till serien. Eller filmerna om ni så vill. Jag vet inte om det är tjejgänget, kläderna, skorna eller staden jag är mest begeistrad över. Kanske staden. Eller alltsammans?

Jag äääälskar Mr Big.

Det här är ju inte helt obekant för mig, det här beroendet. I lågstadiet tittade jag och min kompis Helena på Dirty dancing så gott som varje dag efter skolan. Ibland blev vi lite wild and crazy och bytte dansandet mot Pretty woman. Åh, Dirty dancing. Så himla bra! Man ba, nobody puts baby in a corner! Och sen ba, come here loverboy!

Måste. Se. Dirty. Dancing. Nu.

Jag äääälskar den här scenen. “And if he STILL doesn’t answer?” “Then I simply say: Baaaabyyyy, ooooh ooh baby, my sweet baby, you’re the one.” Bambambambambam!

10 responses

 1. hear hear! man har kråmat ett antal ggr på vardagsrummets golv sjungandes “baby, my sweet baby…”
  hej, när ska vi ha dirty dancing-kväll?
  o gällande SATC, vet inte nu hur många ggr jag sett serien i repris, men alltid befinner man sig i ett sådant skede av livet att så mycket känns så bekant. love it!

  • Ååh vi borde SÅ ha DD-kväll! Jag har ju t.o.m. DD-workoutvideo, vi kan bröja med den så får vi mässä sen i lugn och ro efteråt. :D

   Jag har inte sett serien mer än 1,5 gång, väntar fortfarande på att nån underbar mänska ska köpa shoeboxen åt mig. :)

   • which reminds me att jag faktiskt oxå har dendär workoutvideon! dock fortfarande i plast, har inte ens öppnat den… e den nå bra?
    jep, shoeboxen finns även på min önskelista, eipä oo kuulunu mitään…

    • Den är nog helt skit dendär videon. :) Men en rolig grej är det ju att ha den.
     Kunde inte hålla mig, kollade just shoeboxen (eller den nya versionen heter ju inte ens shoebox, men you know what i mean) på nätet, 70 ege på netanttila! Billigast jag sett hittills. Det kliar i mina internetshoppingfingrar.

  • Åh! Been there. Den serien är FENOMENAL. Ibland önskar jag att jag bodde i Stars Hollow.

 2. Jag bryter ihop totalt varje gång jag ser SATC 1:an då Mr Big inte dyker upp till bröllopet. Älskar den filmen! Tvåan, not so much. :)

  • Prepare to cry ikväll! Om en timme i en tv nära dig! Tvåan är nog också bra, tycker jag, men på ett helt annat sätt än ettan. Ettan griper liksom tag i en och skakar om hela ens inälvor medan tvåan bara är underhållande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *