Kylskåpet, forts.

Alltså jag får så himla feijl i hövo av kylskåpet i inlägget under! Jag menar, hur svårt ska det vara att rengöra nåt som stått i en källare i tjugo år? Tydligen helt vansinnigt, sjukt, himla svårt!

Jag är miljöfrstörd av medlen jag använder (fastän det ena stoltserar med att vara giftfritt), har ont i min skrubbarm och har snart ingen svamp kvar att skrubba med. Kontemplerar gå och handla klor. Har redan testat nagellacksborttagningsmedel, gick sådär. Kanske bensin?

Äh.

2 responses

  1. no mutta etikkaa sen olla pitää. Se auttaa kaikkeen. Niin ja ruokasooda on toinen ihmeaine

  2. Har du testat taikasieni? Det är som namnet säger en verkligt magisk svamp. Tar bort ALLT! (t.o.m. målfärg, så var försiktig!) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *