Melodifestival och den osminkade sanningen

Jag rapporterar naturligtvis från min mellostudio här hemma på soffan. Kolla twitter!

Åt nyss lördagsbiffen. Eftersom det alltid är Boyfriend som steker här hemma blev den nu bloody as hell när jag var tvungen att göra det själv. Bloody men med ett hårt, bränt skal. Kände mig lite som Mrs Mia Wallace. Eller Vincent Vega kanske hellre. Är nämligen väldigt ofräsch denna dag.

“Burnt to a crisp or bloody as hell?”
“Bloody as hell.”

Efter att ha sprungit på diverse fester och keikkor hela veckan är faktiskt hemmet också mycket ofräscht. Ja ba, kommer hem, kastar av mig lite grejer, byter kläder, åker bort, kommer hem, sover, åker på jobb, kommer hem, kastar av mig lite kläder och så vidare.

Pics or it didn’t happen:

Städar imorgon. Promise.

 

Tvättar bort sminket imorgon. Promise.

3 responses

 1. Jag tvättade bort resterna av torsdagens och gårdagens smink i morse. Huuups. Och ditt golv är inget, I tell you inget i jämförelse med mitt.
  Det var förresten kiva att ses i förrgår fast vi inte pratade sådär överdrivet mycket. Och tack för stblartikeln.
  Hah, vilken mastodontkommentar. Nu kommer jag inte att ha nåt att säga till dig på en vecka typ :P

  • Vem orkar nu tvätta bort sminket dagligen? Helt onödigt.
   Jättekul att ses! Synd att jag var så himla tröttis.

 2. opin nuorena, että minkä taakseen jättää, sen edestään löytää :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *