Bra

Idag är en bra dag. Inte för att solen skiner eller för att tidningen äntligen börjar vara klar. Nej idag är dagen-före-första-dagen-på-nya-jobbet.

Och vi vet ju alla vad det betyder.
Shopping!
Alltid när man börjar ett nytt jobb får man köpa nya kläder. Har haft ganska tajt på jobbet idag, men jag hann ta en rajd via shoppincentret här mittemot och plocka med mig en kjol och en kofta, i utbyte mot uppvisade av plastkort, naturligtvis.

Handväskan fattas mig fortfarande.
Kanske jag kan köpa en sån imorgon, för vi vet ju alla att man får köpa nåt roligt åt sig själv efter första dagen på ett nytt jobb.

Universalregler, ni vet.

One response

  1. Handväskor är bland det värsta som finns att shoppa. Jag hittar aldrig någon jag tycker passar mig. Dessutom är jag kniiido när det kommer till handväskor. Kostar dom över 20 euro är det dyrt enligt mig:P

    Usch, och nu inser jag att jag är en konstig kvinna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *