TRE

Himmel. Jag måste ha varit otroligt arg när jag skrev förra inlägget. Det gör ju ingen sense? Meningsuppbyggnad kvinna!

Nu leder jag som bäst kurs i Tammerfors. Hann redan med en supersnabb dejt med kvinnan i kycklingjackan, ser framemot mera skvaller imorgon.
Det bästa med jobbrelaterade resor (inte tidningsjobbet denna gång, utan det där förra jobbet jag hade – hade en grej på hälft) är hotellövernattningen. Mitt rum är helt galet fräscht. Ikväll ska jag låsa in mig och förstöra ett par hotellhanddukar genom att färga håret. Och äta godis. Och se på hotellteve. Och … vet int. Sova?

Finn två fel.

3 responses

  1. Åh, jag blir lite svimfärdig då jag tänker “hotellnatt”. De frasiga lakanen på hotell är något av det bästa jag vet. Åh. Suveränt foto! Och sov gott!

    • Mmm, jag hör det ren, lakanen kallar på mig. Fras, fras, fras säger de. Tack, du med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *