Fatimiddan

Eftersom det är lönedag imorgon känns det lite skralt på kontot just idag. Men si, det är ju romantiska dagen idag. Vad kan jag göra  för att fira romantik utan pengar, tänker du kanske om du är i samma sits som jag. Och det, det kan jag berätta för dig.

Först ska du i god tid meddela din partner att ni inte ska köpa presenter åt varandra. Inte under några omständigheter. Den som köper present måste dö.

Sedan tar du och avbokar den där reservationen du gjort till den trendiga och säkert mycket dyra restaurangen. Ni kan steka en biff hemma, nästan lika gott.

Om du ännu vill samla marthapoäng (eller nej, kanske inte martha, joakim von anka-poäng är väl mera rätt) kan du utmana dig själv med att du endast får handla mat för pantflaskepengar. Vad är nu mer romantiskt än att stå hand i hand vid flaskautomaten och panta gamla stinkande ölflaskor? Inte mycket.

Sen är det bara att börja googla recept och leta fram de där gamla ljusstumparna du sparat bara för att de någon dag kan komma till användning. Nu gör de det. Smart tänkt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *