Den ödesdigra deadlinen

Jag vet, jag vet. Jag har blivit som en såndär mammabloggare och pumpar ut inlägg med bara ett innehåll. Min tidning det här och mina artiklar det där. Kanske det kan bli min nya nisch.

Hur som helst. Det jag tänkte underhålla er med idag är att berätta om min vecka.

På måndagen såg det ut såhär:


Gissa!

På tisdag hände inget mediasexigt alls.
Men idag! Idag satt jag och svor över text som inte satt som den skulle, svettades över deadlinepaniken och skrek lite okvädesord över ordbehandlingsprogrammet. Då händer två saker. Jag får en sommarjobbsintervju och högsta chefen kommer in med skumpa. Dessa två händelser har inget samband. Men man kan inte undgå det faktum att de gick ihop ganska bra. Det kan man ju inte.

Såja. Sa jag ens nåt om tidning och artiklar? I think not. (Insinuationer räknas inte.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *