Dag 17 – Ditt bästa minne

Men vad är det här för rubrik! Mitt bästa minne? Jo jag tackar jag. Det är ju totalt omöjligt att välja ett enda bästa minne. Eller liksom, det där med minnen är ju så olika. När jag t.ex. satt med Malin idag och funderade på ungdomen tyckte jag att gymnasietiden var helt fantastisk. När jag sitter och talar med mamma kan jag tycka att alla de där gångerna jag mötte henne när hon kom hem från jobbet var fantastiska. Och så vidare. Men det som är gemensamt för alla bra minnen är att det är vänner inblandade i dem. Underbara, ljuvliga, förstående, snygga och fantastiska vänner. Dem jag älskar att ha runt mig.

Men hur skulle det vara om jag säger att vårt frieri är mitt bästa minne? Det  var en sån absurd och komisk situation att man bara kan skratta åt det efteråt. Det var en bra stund.

Det här var också en bra dag. Sommar 2009. Sommarens varmaste söndag tillbringades på en klippa på Drumsö. Den dagen var jag totalt lycklig. Utan någon speciell orsak. Hela dagen var bara perfekt.

7 responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *