Dag 15 РDina dr̦mmar, Dag 16 РDin f̦rsta kyss

Oh dear. Jag har helt glömt månadslistan i dagarna två. Vi tar det lite kort nu då.

Jag har egentligen allt jag vill ha, så jag behöver inte drömma så mycket. Men visst gör jag det ändå, mest drömmer jag om New York. Man kan nästan säga att jag är besatt av staden. Jag ska bo där en dag, det ska jag verkligen. Jag och New York, vi är liksom helt såhär. (Här visar jag hur tajta vi är med pek- och långfingret.)

Första kyssen då! Jo sini, det var hemma hos Nicke. Men inte med Nicke. Utan med min första pojkvän Freddy. Ni vet när man har sin första kyss så tror man att man bara ska hålla på och veva med tungorna i flera, flera minuter. Man blir kladdig runt munnen och håller ett stadigt men nervöst tag om varandra. Ungefär så.
Jag undrar om någons första kyss egentligen varit magisk? Var din? Jag menar, det är ju först när man kyssts i sisådär tio år som man riktigt fattar tekniken.

2 responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *