Dag 04 – Vad du åt idag

Okej. Har inte ätit nåt revolutionerande eller ens så hemskt mycet idag. Inte ens så att det var värt att ta en bild.

Frulle: en kopp kaffe
Mellanmål: två koppar kaffe
Lunch: lax och ris på uni café
Mellanmål: ett äpple (golden delicious. Om nom.)
Middag: två rostade rågbröd med kalkon och ost, en bär-och-müslismoothie
Kvällsmål: en kopp té

4 responses

  1. Oj vet du, jag tänkte helt som Peppe – äter du månne tillräckligt? Om ditt mål är att gå ner i vikt lite så borde du äta MERA (ologiskt, jag vet), annars börjar din kropp tro att det är dåliga tider i antågande och börjar liksom lagra extra fett.

    • Alltså jag vet! Med mitt huvud vet jag det där. Jag VET att jag borde äta regelbundet och så, men det bara funkar inte hur jag än försöker! Frulle på vardagar har jag aldrig varit bra på och istället har jag ätit en stooor stooor middag mycket sent på kvällen. Vi funtsade lite med Anttu att vad om vi skulle börja äta lite mindre på kvällarna, alltså vi skulle inte laga nån riktig mat när vi kommer hem från jobbet (där vid 19-20tiden) utan äta bröd och yogurth, typ, istället. Så nu testar vi det. Går helt okej men jag är medveten om att jag nu ofta äter bara två gånger om dagen och att det inte är bra.
      Men idag har jag ätit frulle! Om jag inte har bråttom på morgonen fixar jag det, så kan jag äta efter att jag gjort mig iordning.
      Puh, det här med att äta är en hel vetenskap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *