Dag 02 – Din första kärlek

Kaj.

Kaj var min första kärlek. På ett 4-årigt flickebarnsvis. Vi var båda dagbarn hos samma underbara Elvi – som förövrigt är den bästa reservmormor ett barn kan ha – i flera år. Vi hoppade ner i enorma snöhögar från uthustaket, vi smygläste förbjudna tidningar i kojan i plåtverkstaden och vi försökte gräva oss till Kina i sandlådan. Vi sa att vi skulle gifta oss när vi blir stora.

Men. På ettan i lågstadiet började vi sakta glida isär. Istället för att hänga tillsammans hittade vi nya sätt att fördriva tiden. Jag gungade gungbräde med Malin varje rast. Kaj klättrade säkert i klätterställningen med Tommy. Eller Erik. Eller Kenneth. Man skulle inte vara bästa kompisar om man var sjuårig kille och tjej år 1987. Så vi valde att inte gifta oss.

Och när jag tänker tillbaka så är det ganska okej! För nu får jag istället gifta mig med min Boyfriend. Jag är nog mera kär i honom än jag någonsin var i Kaj.

4 responses

    • Tack! Jag vet, jag känner mig som en svikare, men efter att jag fått iPaden kände jag att jag verkligen måste kunna börja blogga både med den och med telefonen. Jag kommer tillbaka sen när man kan göra det på ratata. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *